Wat u eigenlijk nodig heeft is een vel A4 en een liniaal.
Kies in het menu voor Instellingen > Lay-out Salarisspecificatie
Selecteer aan de linkerkant een lay-out (Bijv.: 111).
Klik op Voorbeeld om een voorbeeld van de lay-out te bekijken.
Sluit het scherm vervolgens.

Ga naar tab Wg en Wn
Het systeem werkt op basis van millimeters.
Verander bij Werknemer de Afstand tot bovengrens in 97 en klik op Voorbeeld
U ziet dat het kolom basisgegevens van de werknemer een stuk omlaag gaan, maar het kader staat nog hoog.
Sluit het scherm.

Verander onderaan bij Kader van Werknemer de beide afstanden naar boven, verhoog ze ook met bijv. 30.
Klik op Voorbeeld en sluit het scherm weer.

Verander nu de kleur van de letters en eventueel ook de kleur van de achtergrond.
Probeer weer een voorbeeld.

Als u tevreden bent dan sluit u deze module.

Lay-out instellen per werkgever

Ga naar Werkgever, en selecteer een werkgever > Openen > tab Indeling Slip.
Geef hier aan dat 111 het nummer van de lay-out is en sluit de werkgever.
Ga naar Printen Slips en print een slip van deze werkgever.

U ziet direct het resultaat. Eventueel kunt u op hetzelfde tabblad ook een logo toevoegen per werkgever.
Wilt u voor iedereen die gebruik maakt van deze lay-out hetzelfde logo toepassen? Kies dan bij Instellingen > Lay-out salarisspecificatie voor Logo.

Meer informatie vindt u op de support pagina: Salarisspecificatie in eigen huisstijl (inclusief logo).